Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, застана пред медиите след последната контрола на "червените" преди старта на шампионата, завършила 2:0 за ЦСКА

"Надявам се, че отборът не е напълно готов, че ще дойдат още двама-трима, които да допринесат повече класа. Това казах още като дойдох. Имаше неща, които бяха добри и такива, които не бяха. Бих искал отборът да е по-конкурентен, днес не видях такова нещо. Загубихме много топки, играчите мислиха за завършващия пас и сбъркаха. Много е важно да поправим това. Футболът трябва да бъде много прост", заяви специалистът. 

"Ситуацията е такава, каквато е. Търся играчи, които ще направят разликата, аз не искам много играчи. Времето не е наш приятел, но добре - ще се движим стъпка по стъпка. Говорих с Кайседо, когато пристигна на лагера. Представи се отлично в тренировките, но аз не мога да забраня на някой да си тръгне. Аз не искам играчи с  липса на желание в отбора." 

"Бауренски ще се включи в тренировките наравно с останалите. Мено Кох ще отсъства малко по-дълго. Бисмарк, Митков и Бучков си имат период за възстановяване след оперциите." 

"След подготовката взех решение тези трима играчи повече да не бъдат с нас. Не защото са ми направили проблем, а защото моето мислене е, че чужденците трябва да правят разликата. За жалост, те не са показали качествата за това. Аз мога да търпя млади момчета, юноши, но не и такива, които трябва да правят разликата, а не го правят. Аз не видях такова нещо от тях", призна Илич на въпрос за бъдещето на Баи, Вилдсхут и Варела.  

Какво още каза специалистът вижте в прикаченото видео.