Сделката за офанзивния футболист на ЦСКА Али Соу във френския Дижон се провали в сетния миг и на практика футболистът остава на "Българска армия". Информацията беше разпространена от самия играч в социалните му страници, а повече подробности дава сайтът le10sport.com.

Антон Узунов
77 снимки

Според публикацията на le10sport.com причината е технически проблем в информационната система, която не е позволила на френския клуб да регистрира сделката навреме. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5-и октомври, а според публикация на журналиста Алексис Бернар от Дижон са успяли да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, което означава, че сделката е анулирана за скромните 5 минути (300 секунди). 

23 снимки

Двата клуба бяха уточнили всички параметри - 3,5 милиона евро плюс още един милион под формата на бонуси за представянето на голмайстора за "червените", но сега всичко зависи от волята на местните власти. От Дижон се надяваха те да проявят разбиране и да признаят сделката, но това явно не се е случило. 

Самият Али Соу първо качи кадър от подписването на договора си с Дижон, но след това премахна снимката и качи нова с екипа на ЦСКА.

"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа Соу в своя Instagram-профил.