Привържениците на ЦСКА от Сектор "Г" обявиха бойкот на мачовете на отбора, докато настоящото ръководство е начело на клуба. Това заявиха от трибуна "Сектор Г" на страницата си във Фейсбук.

Ето цялото съобщение на феновете, което публикуваме без редакторска намеса:

"Измина един от най - унизителните месеци, които трябваше да изтърпим през последните години. Поредни мачове без гол, реваншът със "Славия", 5:0 в Разград... Въпреки всичко това, на 15.05. обединената червена общност застана зад отбора си и изпълни до краен предел Сектор "А" и Северната трибуна, показвайки неизмеримата си любов към ЦСКА и защитавайки своята чест. Какво получихме насреща? Обяснения от страна на ръководството, че този финал не е на всяка цена и меко казано съмнителен мач, в който нямахме удар към вратата на говедата.

Извинението за всичко това дойде едва днес и то когато вече "бананът бе опрял до кокала". Не го приемаме.

Антон Узунов
43 снимки

 

Преди около месец пуснахме позиция, в която ясно обяснихме на ръководните фактори, че кредитът ни на доверие е тотално изчерпан и очакваме кардинални промени. Естествено, нищо такова не последва, а даже напротив - освен 40-годишното приятелство, което помогна на отбора от Подуене да играе на този финал, едно друго, поне 30-годишно приятелство на Насо Г*за също даде своето ясно отражение. Който разбрал, разбрал, който не, да попита в Q&A на страницата на клуба.

Както сами виждате, в момента се играе мач на Армията. В "Сектор Г" няма знамена. Няма песни. Няма ни и нас. И няма да ни има докато Амос Юга, Джеферсон, Бусато и всички други измислени герои са на телефонната слушалка, саботирайки всеки треньор по нечие нареждане.

Докато маркетингът на носителите на имидж и харизма за любимия ни отбор е просто фикция. Докато всяка една легенда, свързана с нашия велик клуб, бива омерзявана от низки интриги. Докато продължава разрушителния процес, свързан с нашия стадион. Докато няма ясна визия за това какво трябва да представлява един нормален клуб в 21-ви век. И най - вече докато подигравката с всеки един от нас не спре.

LAP.bg
5 снимки

Бихме искали да разсеем и последващата опорка, че без настоящото ни ръководство ЦСКА е обречен на забвение. Отлично знаем, че преди известно време са водени разговори между ръководните фактори и потенциален купувач, който не е бил нито Цветомир Найденов, нито Кирил Домусчиев. Лица, с които нямаме и не желаем да имаме никакви допирни точки за в бъдеще. ЦСКА е по-голям от всички и ще пребъде, запомнете го!

Считано от днес обяваваме тотален бойкот на футболните ни срещи и ще предприемем действия, които счетем за уместни, докато настоящото ръководство на ЦСКА е на кормилото му. Не виждаме абсолютно никакъв потенциал за нас и клуба, докато тези хора продължават да са начело, говорейки за перспектива и конструктивност, без да са забили един пирон на Армията за 6 години управление. Държим да подчертаем, че в това си съждение изключваме категорично великия и единствен Христо Стоичков, който за нас винаги ще си остане Господ.

Защото за нас ЦСКА винаги е на всяка цена!
oт Фен клуб "Сектор Г"