Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се срещна с министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров и неговия заместник д-р Александър Златанов във връзка с временните противоепидемични мерки на територията на София-град, съобщиха от "Армията". Тримата обсъдиха възможността за преразглеждане на част от ограниченията, касаещи посещението на футболни двубои в столицата.
 
Предложението на ЦСКА е здравните власти да разрешат на привърженици с ваксинационен паспорт и сертификат да могат да гледат на живо предстоящите двубои на "червените" в Първа лига и в груповата фаза на Лигата на конференциите.

ЦСКА

източник: официален сайт на ЦСКА

"Вярваме, че държавните органи ще последват примера на колегите си от цяла Европа, където зрители с действаща активна ваксина, както и тези, които предоставят отрицателен PCR или антигенен тест, могат да гледат футболни срещи на стадионите при спазването на изискванията на местните власти."
 
"Благодарим на д-р Кацаров и д-р Златанов за възможността за среща и за активния диалог с тях в последните няколко дни. Призоваваме феновете да са отговорни към себе си, към любимия клуб и към обществото и да се ваксинират", коментира след срещата Филип Филипов.