Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков призна, че е много вероятно Милош Крушчич да продължи още да води „червения” тим. Марков каза, че клубът работи по селекцията, а също така одобри позитивните резултати, постигнати от сръбския наставник на ЦСКА.

„Винаги е важно да побеждаваме, за да скъсяваме разликата. Изоставаме значително от водачите, така че от тази гледна точка победата е добра. Аз не мога да говоря по спортно-технически въпроси, защото има хора за тази работа. Правя изключение сега да кажа няколко думи, но не бих искал да влизам в детайли, защото не е редно”, призна Марков.

„Във всички случай се работи по селекцията, но е рано, тъй като трансферният прозорец е далеко. Според вижданията на треньорите, ние ще се постараем да удовлетворим всички желания и през пролетта да сме по-силни и да показваме по-състоятелни игри. След като клубът е гласувал доверие на Крушчич, няма причина да се мисли за промени. Последните мачове се вижда, че отборът постигна няколко позитивни резултати, а това е важно за всички, свързани с ЦСКА. От тази гледна точка ми се надявам да продължи по този начин. След два кръга посрещаме Лудогорец на „Армията”. Има възможност да остане след зимната пауза – всичко зависи от работата му”, завърши Пламен Марков.