Адалберто Пеняранда ще получи още един шанс в ЦСКА, пише Мач Телеграф. Националът на Венецуела не е помирисвал терен, откакто Бруно Акрапович пое „червените", като изрусеният нападател дори не влиза в групата на отбора.
 
Самият треньор заяви троснато на въпрос, че при него играят само футболисти, които се влагат. Босненецът зачеркнал Пеняранда заради отказа му да следва строгите изисквания за колективна игра и пълно подчинение на тима. Футболистът на Уотфорд го изнервял с индивидуалната си игра, излишното задържане на топката и неумението да взима правилни решения в напечените моменти. 
 
Бруно Акрапович обаче е бил склонен от шефовете да даде последен шанс на Пеняранда по време на подготовката. При положение, че преглътне егото си и се подчини изцяло на тактическите задачи, той ще получи шанс да остане на „Армията“ и през пролетта. За южноамериканеца ще се реши непосредствено преди рестарта на първенството, като последната дума ще е на треньора. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.