Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира поражението на своя отбор с 1:3 от Лудогорец в двубой от плейофната фаза на efbet Лига. Специалистът открои липсата на концентрация в неговите футболисти и се прицели във второто място в първенството.

"Доволен съм през по-голямата част от мача. Не бяхме концентрирани в началото на полувремена и за мен това е недопустимо, така беше и в Пловдив. За съжаление не успяхме да реализираме и малкото ситуации, които имахме", започна той.

"Всеки един ранен гол малко или много вкарва смут. Мисля, че се отърсихме и стояхме добре на терена. Неприятни сцени се получиха, не съм гледал и не искам да коментирам съдийство, гледам си моя отбор и това е", продължи специалистът.

"През сезона натрупахме загуби от отбори, без да ги подценявам, не трябваше да се случват и от това дойде тази разлика. С работа и постоянство ще се променят нещата. На ЦСКА не отива да се бори за второто място, но това е целта в момента", добави наставникът на ЦСКА.

"Гледам максимално да бъда в момента за отбора. Не мисля какво ще стане. Искаме да се представим на добро ниво в последните три мача, а след това ще шефовете ще решат, не е проблем, ще приема, каквото и да е. Има потенциал в състава, но трябва още много, много работа и дисциплина", завърши Стамен Белчев.