Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде пресконференция преди първия мач за сезона в efbet Лига срещу Лудогорец на "Хювефарма Арена"

"Дойдох тук с голямо желание и любопитство, което все още са в мен. Подготовката я стартирахме успешно, с няколко победи, можем да стартираме първенството и борбата за точките с позитивизъм. Едно от най-важните неща беше да опозная играчите и да им дам плана, по който искам да играят", заяви Стипич.

"Ново начало за моите футболисти. Уважавам традициите и историята, но влизаме с увереност в този мач и вярвам в добрия резултат.

Лудогорец имат опит в игри с високо напрежение, в двата им мача в Европа. Това е предимство за тях, но не смятам, че някой има по-голямо предимство от другия", добави специалистът.

"Всеки отбор на света има своите слабости, както и Лудогорец. Те показаха, че могат да изпадат в неприятни ситуации и в момента в тренировките работим как да се възползваме от това.

Наясно съм с традициите на ЦСКА. Надявам се да бъда мост между миналото и бъдещето. Надявам се и ръководството да ми осигурява необходимите условия", заяви още треньорът.

подкрепя българския спорт