Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич обясни какви са причините за отстраняването на Брадли Де Нойер от лагера на отбора в Банско.

"Решението бе взето за доброто на клуба, а не конкретно за Брадли де Нойер. Някои неща трябва да останат конфиденциални. Той не е лошо момче, но не е играч с качествата, които ние търсим на терена", сподели специалистът.

Новият треньор на "червените" коментира и представянето на отбора в контролата срещу Крумовград, спечелена с 2:0.

„Дойдохме на лагер в Банско, за да направим основата на това, което искам да виждам. Следващата стъпка е да надградим на това, което имаме до момента. Аз останах достатъчно доволен от играчите както през първото, така и през второто полувреме“- обясни Стипич. 

„Наистина съм много доволен. Има много деца, които идват да ни гледат, което много ме мотивира, пълни ми сърцето и ми дава увереност да работя още по-усърдно в отбора. Държа на всички, няма значение дали са млади, или не. Харесвам както млади играчи, така и такива с опит и като цяло съм доволен от групата, с която разполагам, добави треньорът на ЦСКА.

До края на лагера си в Банско пък ЦСКА ще се изправи срещу отборите на Политехника Яш, Берое, Макаби Петах Тиква,  и Раднички Ниш. Последният спаринг на ЦСКА за лятото ще е на 13 или 14 юли на Националния стадион „Васил Левски“ и ще играе ролята на официално представяне за новия сезон. „Червените“ започват първенството с тежко гостуване на шампиона Лудогорец в уикенда на 20-21 юли.