Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от продукцията, която показа тимът му срещу хърватския Осиек. „Червените” се наложиха с 4:2 в София в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Един отлично изигран мач. С хубави комбинации, които ни донесоха преднина. Вкарахме не един и два гола, имахме положения още за толкова. Радващо е че вкарваме и леко по леко набираме скорост. Има обаче още много какво да се желае. Видя се през второто полувреме, когато загубихме свежест”, сподели специалистът.

„Допуснахме два нелепи гола. От нищото те успяха да ни отбележат два гола. Изключително доволен и радостен съм, защото футболистите ми показват сериозен интелект. За десет дни успяха да свикнат на изискванията, които имам към тях. Първото полувреме беше впечатляващо, след 60 минута започнахме да отпадаме физически”.

„Това  една голяма победа за нас. Дава ни преднина за реванша. Надявам се с връщането на някои футболисти ще сглобим един боеспособен тим, за да се представим отлично и в реванша”, каза още Стойчо Младенов.

„Ние трябва да бъдем готови за цял мач. Не можем да  правим преса, трябва да преливаме. В много моменти не успяхме да го правим. Докато бяхме свежи -успявахме. Бяхме изключително компактни, но приехме дълбоко в нашата половина противника през второто полувреме и за съжаление допуснахме втори гол. Наблегнахме на тактическата дисциплина преди мача. Както когато противникът владее, така и когато ние владеем топката. Това са две различни фази. Нямаме време, а трябва да се развиваме. Да не забравя да благодаря на всички тези хора, които дойдоха днес. Те ще виждат този отбор как се развива”, каза още наставникът на ЦСКА.