Фланговият полузащитник на ЦСКА Яник Вилдсхут ще остане на резервната скамейка в трети от последните четири двубоя на тима. Той изгледа от пейката победата с 2:0 над Локомотив София, а преди това се появи през втората част при гостуването на Бодьо/Глимт. 

Нидерландецът започна от първата минута срещу Лудогорец в Разград, но за пореден път през този сезон тотално разочарова. Той все още чака първото си попадение в официален мач, откакто пристигна на "Българска армия", въпреки че вече изигра 25 двубоя. 

В срещата със столичните железничари основният конкурент на Вилдсхут за позицията по крилото Йоан Баи се появи принудително на мястото на Варела още в 9-ата минута и показа по-голяма ефективност от нидерландеца. 

Французинът отбеляза гол, който бе отменен, и асистира за попадението на Йомов за 2:0. Така той си заслужи място сред титулярите за предстоящото в неделя (от 16:45 часа) гостуване на Пирин в Благоевград. Двубоя на стадион "Христо Ботев" ще пропуснат Амос Юга и Федерико Варела, които получиха контузии по време на мача с Локомотив.