Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана изключително доволен от цялостното представяне на неговия тим след обрата над Левски. "Червените" стигнаха до успех с 2:1 на Националния стадион "Васил Левски".

„От всичко съм доволен. Искаше си ме да покажем по-добра игра в предишните мачове. Има умора във футболистите, липсваше ни свежест и агресия. Още една рутинна победа срещу Левски. Сега се освежим, за да може следващия мач да бъдем на висота“.

„Когато има умора, тя неминуемо се отразява на мисленето и на поведението. Закъснявахме в единоборствата. Дадохме инициативата. От нищото те съумяха да отбележат гол и затова трябваше да увеличим оборотите през втората част. Показахме енергия през второто полувреме. Можехме да отбележим и трети, и четвърти гол. Важното е, че създаваме голови ситуации, дори когато играем мудно. Това трябва да продължим да правим. Това трябва да бъде поведението ни във всички мачове“.

Антон Узунов
95 снимки

„Даваме заслугата и на Левски. В каквото и състояние да се намират, те намират начин да изиграят този мач на върха на възможностите си и го направиха“.

„При гола бяхме пасивни и статични. Не търсехме топката, не се движехме. Левски печелеше  единоборствата“.

„Опитахме да се изненадаме със смените. При нас се получи“.

Антон Узунов
76 снимки

„Любовта между мен и феновете е безгранична. Тя съществува от моето идване в ЦСКА. Всички победи са еднакво специални и важни. Без значение в какъв момент се срещаме както за мен, така и за феновете. Това обясних на футболистите, че това е мачът на сезона и трябва да го спечелим на всяка цена“.

„Днес видяхте Турицов получи проблеми, Лам също. При Мухар също. Наситената програма и този интензитет идва малко в повече. Опитахме се да направим необходимите ротации. При някои се получава, при други не. Ще направим още един лагер в Банско, за да изравним силата на всички“, заяви Младенов.