Главният мениджър на столичния ЦСКА Стойчо Стоилов направи гневно изказване за бившия капитан на отбора - Николай Бодуров. Той заяви още, че тимът от "Армията" ще заведе дело срещу ЦСКА 1948.

"Доколкото знам, той няма завършено средно образование, няма висше образование по мениджмънт. Не е той човекът да дава мнение и да взима отношение по темата как да се ръководи ЦСКА. Аз му дадох път във футбола, а той направи такива глупости...Но всичко е до интетелект", заяви Стоилов пред бтв.

"ЦСКА 1948 влезе неправомерно във Втора лига, сега в Първа лига влиза неправомерно. Не виждам какъв е честният път, който го вървят. Със сигурност не е честният път. Смешно е това нещо, което те лансират. Имат един файтон хора като фенове. Предполагам на нашите мачове виждате колко фенове идват. Стадионите се пълниха на мачовете от евротурнирите и срещу Левски.

Кой е ЦСКА, то е ясно. Те използват абревиатура, която е запазена от нашия клуб. Те нямат право на тази абревиатура. Всички медии и БФС като изписват по този начин ЦСКА е незаконно.

„Доколкото знам мерки са предприети. Предприети са съдебни мерки те да не могат да използват емблемата и абревиатурата. В България явно всичко е възможно“, добави бившият директор на Литекс.