Бившият нападател на ЦСКА - Стойко Сакалиев коментира новака в българския елит ЦСКА 1948. Според бившия футболист той само петни името на ЦСКА.

"Всички знаят каква е цялата история около въпросния отбор. Не искам да бъда краен или груб, но това отборченце само петни името на ЦСКА. Моето мнение е, че в най-скоро време ще приключи, може би още този сезон. Да, всеки може да регистрира клуб и да го кръсти както пожелае, но по такъв начин това е недопустимо", сподели той.

"Харесва ми как ЦСКА играе в офанзивен план, Кери и Енрике ми допадат най-много. Според мен Евандро в момента не е в най-добрата си форма. Аз бих пуснал Ахмедов на върха на атаката и зад него Али Coy. Защо казвам зад него? Защото Али Coy е изключително полезен и креативен футболист. Това е уникален плюс за отбора, може еднакво добре да гардира топката, да я разпредели към крилата, които се включват на скорост. Освен това има добър удар, добро пласиране - универсален офанзивен футболист. И вече, ако пред него е Ахмед Ахмедов, който е с близък до неговия ръст, може да се възползва от центрирания от фланговете", каза още нападателят.

"Ако съм аз от позицията на ЦСКА във финала, бих рискувал. Бих излязъл от първата минута да надигравам и притискам съперника. Иска ми се да водим първото полувреме поне с 1:0", каза още Сакалиев пред "Букмейкър Рейтинги".