Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА отпътуваха за Банско, където ще проведат мини лагер по време на паузата за националните отбори.

Наставникът Стойчо Младенов взе със себе си всички налични играчи без тези, ангажирани с националните отбори, а групата бе запълнена и с няколко таланти от Академия ЦСКА, които ще имат възможност да се готвят заедно с мъжкия отбор.

31-кратните шампиони ще останат в планинския град пет дни, като по време на подготовката са предвидени двуразови тренировки и една приятелска среща.

Съперник в контролата ще бъдат домакините от Банско, с които „червените“ премериха сили преди месец, когато отново се готвиха в града. Тогава тимът на Стойчо Младенов спечели с 4:1.

Двубоят ще се играе в понеделник, 11 октомври, от 15:00 ч., а след мача отборът ще тръгне обратно към София, където футболистите ще получат ден почивка.

Днес играчите проведоха следобедна тренировка на базата в Панчарево. Наравно със съотборниците си се готвеше Тибо Вино, който вече е напълно възстановен. Отделно от групата тренираха нападателите Бисмарк Чарлс и Жорди Кайседо, които продължават да лекуват контузии, но също отпътуваха за Банско.