Бившият собственик на Левски Тодор Батков смята, че клубът ще намери начин да се измъкне от тежката финансова ситуация заради проблемите на собствениците на отбора.

Илиан Телкеджиев/Lap.bg
54 снимки

"Щастлив съм от този порив на ентусиазъм, обединение. Така трябва да бъде и занапред. Искам да призова всички левскари с още по-голяма любов да подкрепят отбора. Аз каквото мога, правя. Все пак в годините съм направил доста. Тежък е момента, но Левски го е имало, има го и ще го има. Има най-различни варианти, все един от тях ще стане. Левски е най-големият носител на реклама като феномен и заслужава да му се помогне. Прекалено много неясноти има в момента. Доколкото знам акциите са на г-н Попов, но те трябва да решат за се себе си - (Васил) Божков и (Георги) Попов", каза Батков след равенството 0:0 в мача срещу ЦСКА-София в 21-ия кръг на първенството.

"Господин Найденов подкрепя автентичния ЦСКА, предложението му е добро, но звучи подигравателно заради условието, което постави. Бих призовал да оттегли това условие, предвид ситуацията. Левски е най-големият носител на реклама и се струва да му се помага. Левски е неразделна част от живота ми, сега е моментът всички да помагаме", каза още Батков.