Бившият треньор на ЦСКА и Ботев Враца Тодор Янчев сподели пред мач телеграф очакванията си за предстоящата среща между двата тима. Той коментира и загубата на "червените" от Левски с 1:0.

"Очаквам победа за ЦСКА в този двубой. "Червените" нямат друг избор. Ножът е опрял до кокала и във всеки един мач оттук нататък трябва да побеждават. Само така се излиза от това моментно състояние , което не е никак приятно. ЦСКА разполага с добър отбор, но липсват резултатите. Мисля, че играчите ще бъдат достатъчно мотивирани да вземат трите точки. Трябва да покажат агресия. Самите играчи също осъзнават , че качествата, които имат не отговарят на мястото им в класирането . От тук нататък ще са им нужни само успехи. Един треньор го пазят резултатите. Те са в основата на неговата работа. На Александър Томаш и екупа му им трябват само победи от този момент нататък. Само така ще получат нужното време за да надграждат и да работят спокойно", сподели Янчев.

"Важна е победата в дербито. Може би и смените, които направиха не успяха да се включат по най-добрия начин. Отделно при попадението на Левски при статичното положение играчите на ЦСКА не успяха да реагират по добър начин . Макун беше изпуснат на първа греда. Това са мачове, в които моментната форма е без абсолютно никакво значение."

Това са мачове, които винаги излизаш с идеята да спечелиш. Сега футболистите трябва да се реваншират на публиката", заяви Янчев.

 

подкрепя българския спорт