Хубав мач между два добри отбора очаква Александър Томаш преди срещата от деветия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Берое. Мачът е в събота от 20.15 часа на стадион "Българска армия" и ще бъде излъчен на живо по DIEMA SPORT.

35 снимки

"И двата отбора направиха добри състави. В началото Берое тръгна добре, докато ЦСКА след влизането на тима в турнира Лига Европа емоционално ще бъдат в добро състояние. Това е предпоставка за добър мач. Ключово ще бъде с каква нагласа треньорите ще изберат тактика и състав. И двата отбора имат добри футболисти. Пожелавам си да се насладим на един добър мач. Берое започна много добре първенството. Отборът загуби два поредни мача, но срещу Лудогорец не си реализираха положенията си. В паузата на първенството треньорите са работили с футболистите си, но всичко зависи от тактиката, която ще изберат. Ще бъде интересен сблъсък между треньорите и начина, по който ще изиграят този мач".

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
28 снимки

"Не всеки път в последната минута можеш да вземеш точка или да вземеш мач. Няма треньор, който да иска да решава мачовете в последните секунди. ЦСКА наистина направиха добър отбор и искат този сезон да изместят Лудогорец от върха. В Берое, а и в ЦСКА има ново футболисти и ще е интересно. Не съм силен в прогнозите. Може би до 10-ата минута ще ми стане по-ясно как ще се развие тази среща. Ще видя настройките и нагласите на футболистите на терена. Нека този, който е по-добър и покаже повече футболни аргументи, да спечели", каза Александър Томаш за "БНР".