Александър Томаш внесе значителни подобрения в организацията и дисциплината в тренировъчния процес в ЦСКА. Той е установил значително по-високи стандарти в сравнение с предишния треньор Томислав Стипич. Това си е проличало от тренировките на тима в Банско, където отборът е на лагер в планината по време на международната пауза и новият треньор на „червените“ иска бързо да представи на играчите своите методи и идеи.

Стипич по никакъв начин не показа, че знае как да изкара тима от тежката ситуация в началото на сезона, а не показа доблест и да хвърли кърпата по-рано, за да спести ядовете на феновете. Сега Александър Томаш трябва да излиза от ситуация с 5 загуби в първите 6 мача от първенството.

Той обаче има доста по-голяма власт от предшественика си, което се доказа и от силните трансфери, които получи само в рамките на няколко дни. Както е известно, след идването на Томаш ЦСКА привлече левия бек Мика Пинто, халфовете Джеймс Eтo’o и Илиан Илиев-младши, крилото Зюмюр Бютучи и нападателя Аарон Исека. Чака се подпис и с централния защитник Лиъм Купър.

подкрепя българския спорт