Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори след загубата с 0:1 от Лудогорец в първия си мач за сезона в efbet Лига. Наставникът остана доволен от представянето на футболистите си, като заяви, че футболът понякога не е честен.

"Като цяло съм доволен от представянето на моя отбор. Не съм щастлив от резултата. Разочарован съм, пропуснахме да вкараме. Вкарахме си автогол, понякога футболът не е честен. Пътешествието ни тепърва започва. Ще анализираме нещата", каза Стипич.

"Има физически аспект, да, но и ментален. Идваш в дома на Лудогорец, имахме очаквания да спечелим или поне да вземем точка. Губиш менталния момент, когато изпуснеш дузпата или пропуснеш да вкараш", допълни той.

start-photo.bg
90 снимки

"Може да говорим много за това което ни липсва, но можем да говорим как две български млади момчета почнаха като титуляри. Те направиха много добри неща, можем да бъдем доволни от тяхното представяне. Разбира се, че ще ги виждаме пак. Доволен съм от новия ни централен защитник. Срещнах страхотни хора тук в България. Доволен съм да бъда треньор на този голям клуб. Ще се поготвяме за всеки мач сякаш е финал на Шампионска лига", заяви треньорът на ЦСКА.

След това той коментира и липсата на фенове заради наказанието на "червените".

"Абсолютно, липсват ни. Уважавам това решение, но аз чакам феновете. Ние имаме нужда за тях и те ще се завърнат по-силни"

"Трябва да изчистим някои неща, да бъдем малко по-добри, за да вкараме повече попадения. Всеки ден ще работим здраво, за да развием този отбор. С времето ще направим тези момчета още по-силно, това е важно. Клубът работи здраво, за да доведе нови играчи, от които имаме нужда. Трябва да имаме повече опции по време на мачовете. Аз съм фокусиран върху този мач и анализите", завърши Томислав Стипич.

подкрепя българския спорт