Данаил Ганчев и Диян Инджов е много вероятно да поемат управлението в ЦСКА от бащите си, съобщава "24 часа".

Както е известно, след продажбата на Алу Соу в Ростов, двамата се оттеглиха от клуба заради бурната реакция на част от феновете.

„Просто обясних на играчите, че това, което става не е наша работа, а нашата работа е на терена. Но понякога е трудно с мотивацията в подобна ситуация“, сподели наставникът на отбора Бруно Акрапович след успеха с 1:0 над Черно море в събота.

„Ситуацията не е приятна, но гледаме да си следваме тренировъчния процес. Имаме 3 месеца и с момчетата си говорихме, че ще направим всичко възможно, за да станем шампиони. Това е както за нас, така и за клуба, за нашите фенове и за господин Ганчев. За нас е изненадващо неговото решение. Ние ще се постараем той да размисли“, каза капитанът Петър Занев.

„Не сме разговаряли с г-н Ганчев. Аз съм футболист и гледам как се представяме на терена. Господин Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов дойдоха и говориха с нас. Имаше напрежение особено през първото полувреме. Бяхме доста сковани и им казах, че трябва да се отпуснем, защото разбрахме, че Лудогорец направи грешна стъпка и за нас беше задължително да победим. Трябва да се справяме с емоциите си и да демонстрираме по-добра игра“, допълни още той.

На мача не е присъствал никой от ръководството освен финансовият директор Трифон Попов.