Бившата колумбийска звезда от края на 90-те години във Висшата лига, както и бивш играч на ЦСКА - Хамилтън Рикард, призна, че не се е чувствал добре по време на престоя си в България.

Колумбийският нападател сензационно се озова в ЦСКА през 2001 година, но не оправда очакванията и след само един сезон си стегна багажа от "Българска армия". Рикард изигра 9 мача и вкара 1 гол за "червените", а кариерата му продължи да върви надолу след краткия престой у нас.

"Най-щастлив се чувствах в Англия, където всички се отнасяха чудесно към мен. В Шанхай също ми хареса. Не ми беше комфортно в Чили, Япония и България, но се опитвах да се адаптирам към всички страни, в които играех", сподели в интервю за парагвайско издание Рикард.

В момента колумбиецът работи в Министерството на спорта в родината си, но не спира да се интересува от случващото се в световния футбол.

"По мое време нямаше социални мрежи, сега всичко е различно. Днес има две големи звезди, които доминират в продължение на 15 години - Лионел Меси и Кристиано Роналдо", коментира Хамилтон Рикард.