Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше видимо доволен след клюяовата победа на ЦСКА срещу Ботев в дербито от 9-тия кръг на efbet Лига. Крушчич също не пожела да сподели каква е ситуацията с Рубен Пинто и Николай Бодуров. 

„Очаквахме труден мач, тук винаги трудно се играе, както в първенството, така и в Купата. Доволен съм от победата, както и от сухата мрежа. Горд съм от моите играчи, защото Ботев е много добър отбор, а ние спечелихме и си тръгнахме с 3-те точки“, коментира Крушчич.

„Не искам да откроявам отделни играчи, всички дадоха всичко от себе си, Доволен съм и от титуляри и от резервите. Ние сме отбор и разбира се, че Люпко Петрович е много важен за клуба, но ние работихме здраво през седмица, в готовност за неговото отсъствие“.

„Изключително важна победа. В Русе играхме добре, но не успяхме да спечелим. Точките са най-важни, защото и срещу Левски играхме добре през първата част, но не взехме каквото трябва. Днес обаче нещата се получиха и днес всички играха на ниво“.

„Не мога да кажа много по темата Бодуров и Пинто. Петрович трябва да коментира, защото той е треньорът. За бъдеще ще видим какво ще се случи с тях".

„Темата за стадиона не е в моята компетенция, защото съм част от екипа, отговорен за спортно-техническата част. Тези, които са отговорни за тази част ще отговарят и за реконструкцията“, завърши треньорът.