Медиите в Хаити не спират да следят случващото се с Дюкенс Назон дори и в контролите на отбора. Местното издание Haiti Tempo обръща специално внимание на гола от дузпа на нападателя на ЦСКА срещу Шахтьор Караганда (3:3).

Медията съобщава, че Назон е върнал „червените“ в двубоя, като изравни за 1:1 от бялата точка в 62-ата минута, а освен това се отчете с няколко хубави отигравания.

start-photo.bg
100 снимки

„Трябва да се отбележи, че ЦСКА не се представя добре в подготвителните си мачове за пролетния полусезон и записа само една победа, три равенства и две загуби в контролите си досега. Дюкенс Назон обаче е в добра форма. Той вкара в приятелската среща на ЦСКА срещу казахстанския Шахтьор (3:3). Той накара мрежата на съперника да вибрира от точката за дузпата, изравнявайки резултата. Първенството на България се възобновява на 10 февруари, а ЦСКА върви към мечтата си, която не е друга, а спечелване на титлата“, пише Haiti Tempo.

В Норвегия пък отразиха, че в контролата с Шахтьор Караганда Тобиас Хайнц е дал първите си две асистенции в ЦСКА, а Джонатан Линдсет и Дауда Бамба са вкарали по едно попадение за равенството.