Президентът на Славия - Венци Стефанов, изрази бурно недоволство от отсъджанията на главния съдия Драгомир Драганов по време на вчерашния мач с ЦСКА. Шефът на "белите" заяви пред GONG.BG, че реферът е отрязал главата на неговия отбор за цели два мача. Той попита дали арбитърът е изпълнил някаква поръчка, или просто помага по симпатии.

LAP.bg
21 снимки

"Смятам, че всички видяха вчера какво се случи. Този съдия Драганов ни отряза главата с тъпия нож. Не мога да разбера какво е това нещо. Защо не вдигна жълт картон на някой друг футболист, а точно на Карабельов? Това му е пети жълт картон и затова ще пропусне следващия ни двубой, който е с Черно море. Всички видяха дали има картон. Нашият футболист взе чисто топката, а сега няма да играе. Няма ли други съдии, а ни пратиха такъв от Варна?

Това някаква поръчка ли беше, или просто съдията помага по симпатии? Изгони Шоколаров и ни "удари" по време на мача с ЦСКА, и абсолютно незаслужено ни лишава от участието на Карабельов. Това са двама основни играчи. Какво е това нещо? Нали реферите щяха да бъдат безпристрастни", заяви Стефанов.