Ветерани на ЦСКА и Левски, както и лекари, се включиха в демонстративен мач под наслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве". Срещата завърши наравно 4:4, а при дузпите "сините" бяха по-точни и вкараха четири от шестте удара.

По четирима бивши играчи, свързани с Левски и ЦСКА, излязоха на терена и подкрепиха инициативата на Аджъбадем Сити Клиник, посветена на месеца на мъжкото здраве – ноември.

БГНЕС
39 снимки

В рамките на 60 минути за Левски участие взеха Даниел Боримиров, Милан Коприваров, Станислав Ангелов-Пелето, Емил Ангелов, а за ЦСКА играха старши треньорът на тима Саша Илич, помощникът му Милорад Пекович и бившият вратар на тима Ивайло Иванов. "Червените" бяха водени от легендите Димитър Пенев и Георги Велинов.

"Полезна инициатива мъжете да обърнат внимание на здравето си. Получи се хубав празник с много голове. Видяха се хубави изпълнения и от лекарите, и от бивши футболисти. Между Левски и ЦСКА има дълго спортно съперничество, но е много хубаво да се обединяват за благородни каузи", каза изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, който също присъства на събитието.