Човек от Кърджали ще свидетелства за разпрата между Али Соу и Илиас Хасани след изгонването на двамата на мача за купата в четвъртък. На заседанието във вторник на дисциплинарната комисия е повикан и четвъртият арбитър Мустафа Севди Шефкет, който е представител на региона, пише „24 часа”.

Ще трябва да дойде и главният Ивайло Стоянов, както и двамата играчи. След прибирането в тунела двамата продължиха спора си, като Соу изрита Хасани.

Соу и Хасани бяха наказани вече за по един двубой заради червените си картони в двубоя. Двата отбора играят отново в неделя в Пловдив, но вече за първенство. ЦСКА ще бъде без Тиаго Родригеш, който също е наказан за 1 мач, както и без Раул Албентоса, който получи леко разтежение, но трябва да почива.

БФС даде “лиценз” на стадиона в Кърджали само за двубоя с ЦСКА за купата, а през останалото време отборът играе срещу всички останали в Пловдив.

Ивайло Стоянов и Мустафа Шефкет пък са отново заедно, като днес ще бъдат на двубоя Ботев (Пд) - Берое. Сменени са само помощниците на Стоянов, като този пък в екипа е и рекордьорът по мачове в елита Веселин Мишев.