Командирът на съвместното командване на специалните операции генерал-майор Явор Матеев изпрати поздравителен адрес до ветераните, ръководството, футболистите и милионите привърженици на ПФК ЦСКА по случай 73-та годишнина от основаването на клуба.

"Имам честта и удоволствието от името на Щаба, личния състав на Съвместното командване на специалните операции и лично от свое име да Ви поздравя по случай 5 май - 73-та годишнина от основаването на ПФК ЦСКА. 

В този тържествен ден ние от Специалните сили искаме да изразим своята признателност към заслугите на всички вас за издигането и превръщането на ЦСКА в най-титулувания български футболен клуб, донесъл ни много незабравими преживявания, мигове на радост и национална гордост.

Желаем ви здраве, нови покорени върхове и много поводи за гордост от вашите успехи, които несъмнено ще останат завинаги в историята на българския и европейския футбол!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!", се казва в поздравителния адрес.

ЦСКА поздрав

източник: cska.bg

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.