ЦСКА публикува съобщение, в което обяви, че се прави "нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на клуба".

„Ред Енималс“ спечели търга за емблемата на стойност 8 милиона лева, които впоследствие бяха платени.

Декларацията на ЦСКА:

Армейци,

информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно - на стадион „Българска армия“, греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти.

Антон Узунов
89 снимки

Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и от къде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност. Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка.

Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще защитава докрай своите интереси, воден от веруюто на армейската публика:

“Емблемата ще браним дори с кръвта си“...