Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА на стадион „Българска армия”. „Червените” се наложиха благодарение на попадението на Али Соу в 66-ата минута.

„Доволен съм от себераздаването на терена. Трябваше по-спокойно да контролираме играта. Опитахме се да го направим през второто полувреме. Успяха да ни вкарат гол след статично положение”, коментира Загорчич.

„През първото полувреме играхме перфектно, имаше само няколко удара от далечно разстояние към нашата врата.За съжаление в края на мача имахме едно много добро положение, но вратарят спаси. Ако гледаме всички положения в срещата, ЦСКА заслужено спечели мача”, каза още специалистът.

„Пет или шест минути в началото на второто полувреме контролирахме играта, направихме обаче една грешка и станаха ситуациите за ЦСКА. Ако изчистим тези грешки, със сигурност, ще печелим повече мачове”, допълни Златомир Загорчич.

„Колкото повече побеждаваш, самочувствието ти расте и не се притесняваш от нищо. Не искам да мисля далеч в шампионата. Мислим за мача с Черно море и тогава може да погледнем по-напред. Няма да правим нищо по-различно в паузата. Ще се опитаме да изчистим грешките, които допускаме”, завърши той.