Приключи срещата на тарторите от агитката на ЦСКА със собственика на клуба Гриша Ганчев, която се състоя в неговите офиси.

LAP.bg
9 снимки

Ето какво сподели Иван Велчев след нея:

Вчера ни беше казано от г-н Найденов, че ще преспи и ще помисли на нашето предложение и ще ни даде отговор. Аз видях неговия отговор чрез медиите. Обединение не е коментирано, обединение изобщо не може да има.  Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това вече си е договорка между двете страни – Ганчев и Найденов. От днешните изяви на г-н Найденов става ясно, че това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка. Тази среща беше с неговото знание, дори ни подтикваше да я направим. Ние също мислехме, че имаме нужда от такава среща все пак.  

Не можем да се правим, че отбор с името ЦСКА не съществува в А група и да не го отчетем. Длъжни бяхме да отидем на тази среща.

Г-н Ганчев е готов на всичко, за да се обедини червената общност. Вече всичко е загубено, може би ще се изправим срещу тях още в първия кръг на първенството.

Феновете на ЦСКА се срещнаха с Гриша Ганчев

източник: LAP.bg

На мен не ми е приятно, както и на хората около мен, че ще играем срещу отбор, който носи нашето име. Не ми е приятно да гледаме репортажи за това, в Сърбия се говори за това, цяла Европа се вълнува от това. Ние не искаме да има втори отбор в А група, който носи звездата и четирите свещени букви. Приключваме всякакъв вид комуникация с тях. Посрещаме ги на „Българска армия”. Разбрали сме се с Гриша Ганчев за това. По никакъв повод няма да се навием да играем на „Васил Левски”. Приемаме ги както Левски прие Левски Кюстендил през деветдесетте години.

Аз не мисля, че този отбор ще има някакво значение за българския футбол, различно от това на Царско село и Септември. Един безсмислен отбор.  

Няма противопоставяне. От едната страна сме стотици хиляди, от другата са 30 човека. За какво противопоставяне можем да говорим? Докато Цецо Найденов реши, че не са му потребни. Всички знаем, че той ги държи в А група. Имаме нужда от помощ, специално за стадиона.  Има неща, които трябва да се решат там.