Футболистът на ЦСКА - Стефано Белтраме, даде пространно интервю за италианското издание Tuttomercatoweb. Звездата на "червените" призна, че това лято е бил искан от полски и португалски отбори, но все пак е избрал да остане на "Армията". 

"През лятото имаше няколко оферти за мен - от Легия Гданск и от Маритимо, но ЦСКА ме спечели с хъса и желанието си", призна Белтраме. 

"Феновете са невероятни. Това е клуб със страхотни традиции, въпреки че през последните години господства Лудогорец. ЦСКА обаче се готви да печели отново."

Италианецът бе попитан и за уволнението на Стамен Белчев, но отговорът му бе лаконичен. 

"Изборът е направен, уволненията се случват навсякъде", заяви Белтраме. 

"В първенството може да се справяме и по-добре, тъй като записахме твърде много равенства, но в Европа вече сме достатъчно удовлетворени от влизането в групите на Лига Европа. Сега целта ни е да играем добър футбол, от друго ниво." 

Белтраме отличи Валентин Антов като най-перспективният играч на "червените". 

"Той е страхотен централен защитник, роден е през 2000 година. Тактически интелигентен, винаги на правилното място и добър с топката. Много интересен играч. Но като цяло сме добър колектив", допълни играчът. 

Пред Tuttomercatoweb Белтраме не даде категоричен отговор относно бъдещето си. 

"Пристигнах през януари и подписах за година и половина с опция за още две. Ще видим какво ще стане. Засега се надявам да играя добре за първенството, да постигнем целите си, включително и да преминем групите на Лига Европа. Това не е невъзможно, можеше да е много по-зле."