Шотландският нападател на ЦСКА Тони Уот скочи в защита на своя сънародник от Селтик Райън Кристи, който бе нападнат от феновете след вчерашната загуба на тима от Ливингстън. 

Шампионите допуснаха първо поражение за сезона и бяха изместени от първото място в класирането от тима на Рейнджърс, а за главен виновник бе определен 24-годишният халф Кристи, който получи директен червен картон още в 26-та минута. След края на мача Кристи бе нападнат и засипан с обиди от фенове на Селтик в социалните мрежи.

"Райън Кристи е най-добрият играч на Селтик от доста време насам. Ако го нападате за вчера, трябва да се замислите. Същото се отнася и за Робъртсън миналия месец. Той е носител на Шампионската лига. Някои фенове са малко разглезени", написа Уот в Туитър.

Левият бек на Ливърпул Анди Робъртсън също бе жертва на виртуалните критици след загубата на "червените" от Наполи с 0:2 в Шампионската лига миналия месец, след като направи дузпата, от която падна първия гол за италианския тим.

25-годишният нападател Тони Уот е част от ЦСКА от тази година, като рядко попада в титулярния състав, но бе сред стартовите 11 при победата над Витоша Бистрица с 4:0 този уикенд, като дори вкара първия гол за "армейците". В края на септември той вкара и два гола за успеха над Локомотив Горна Оряховица с 3:0 за Купата на България. /БГНЕС