Билетите за първото вечно дерби през сезона вече са в продажба. ЦСКА ще приеме Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 1 септември (неделя) от 17:45 часа. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а гостуващите привърженици - в секторите "Б" и "В".  Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева, информират от сайта на „червените”.

Абонаментните карти на феновете на ЦСКА важат за мача. На пластиките са описани местата на картодържателите за Националния стадион.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

От понеделник (26 август) от 10:00 до 19:00 часа ще работи и касата до фен магазина на "Армията". От нея хора с инвалидност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Онлайн поръчките от сайта на БестТикетс ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), за да може в петък билетите да бъдат изпратени по куриер и да пристигнат до всяка точка на България в събота.

Припомняме, че поради категоризацията на двубоя като "високо рисков" билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август (събота).