Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи ново притеснително разкритие. Този път той задава въпрос към председателя на Съдийската комисия Коце Гергинов дали познава лицето Жоро Пенчев, който е в добри отношения с Гриша Ганчев. Найденов споделя, че ФИФА и УЕФА вече са сезирани и, че очаква разследване докрай. Бизнесменът недоумява как е избран Железов да свири мача ЦСКА - Локо Пд, при положение че има доста международни рефери. 

Ето какво пише Найденов във Фейсбук:

"Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си обем голлинията, а Коце Гергинов му пише висока оценка , в следващия кръг Попов е четвърти съдия, а след още един кръг Никола Попов е главен съдия ...май е време за нова пресконференция на Коце Гергинов, на която да отговори на конкретни въпроси като : Как е избран Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, нима няма международни съдии да свирят битката между втория и третия в класирането?!

Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ около Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните отношения? Трети въпрос : защо ни праща Никола Попов за мача с Левски, след като два кръга преди това ни свири мача с Арда? Нали на предната пресконференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга....... ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в следващите дни [😊] УЕФА и ФИФА вече са сезирани... тик-так. Разследване докрай!"