Крайният бранител на ЦСКА Ангел Лясков сподели, че червеният картон на Божидар Чорбаджийски е повлиял на крайния резултат срещу Копенхаген. Датският тим надви ЦСКА с 1:2 на националния стадион „Васил Левски”.

„Те разиграваха топката, но като бяхме с човек повече имахме добри контраатаки. Червеният картон изигра важна роля в мача. Бях много близо до ситуацията, но не съм я гледал на повторение. Видях, че Божидар искаше да играе с топката, а Н’Дойе, като падаше му се удари в ръката. Така е преценил съдията. Дузпата не бих я коментирал, но мисля че нямаше”, бяха първите думи на бранителя Лясков след загубата от датския гранд.

„Ние сме ЦСКА и излизаме за победата в реванша, за да зарадваме нашите фенове. Бях спокоен преди мача, но същевременно и много развълнуван. За пръв път играя пред толкова много хора, но от малък съм фен на ЦСКА и това ми бе мечтата. Не мога да кажа, че Копенхаген е по-слаб отбор от това, което се пишеше преди срещата. Не знам как ще играем на реванша – тези въпроси към тренора. Манолев, Малинов и Бодуров ни липсваха, тъй като са много добри футболисти, но се надявам да ни помогнат следващия мач”, довери Ангел Лясков пред журналистите на стадион „Васил Левски”.