Крилото на ЦСКА Греъм Кери призна, че е бил изненадан да дебютира като титуляр за отбора при 4:0 над Титоград в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Ирландецът изрази задоволство от гласуваното му доверие от наставника Добромир Митов.

30-годишният Кери получи 60 минути срещу черногорския отбор, като имаше дейно участие при втория гол за „червените”.

„Мисля, че се справих добре. Не очаквах да започна днес, защото пропуснах някои тренировки през седмицата. Треньорът показа доверие в мен и ме пусна да играя. Доволен съм, че спечелихме”, коментира пред bTV доскорошният играч на Плимут Аргайл.

„През първата част бяхме малко немарливи и допуснахме някои грешки, но като цяло държахме мача под пълен контрол. Все още има доста какво да подобряваме. Очевидно предстоят по-трудни тестове, но сме доволни от представянето си. Важно е другата седмица да довършим започнатото.”

„Беше страхотно (да дебютира на „Армията” – б.р.). Феновете не спряха да пеят, точно като във Великобритания. Това е много позитивно за играчите.”

„Продължаваме да се опитваме да се подобрим, ще правим същите неща и ще се опитаме да спечелим следващия мач”, завърши Кери.