Креативният халф на ЦСКА, Греъм Кери, сподели задоволството си от страхотния успях на тима си с 4:2 срещу Осиек в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той съжали за допуснатия гол, но е уверен, че ако се покаже същото ниво във втория мач, то "червените" няма да имат проблем с продължаването си напред. 

„Изиграхме страхотно първо полувреме. Бяхме много търпеливи. Имахме усещането, че ще вкараме гол във всяка атака. Можеше обаче да избегнем попаденията във вратата ни. Имаме още много работа да свършим“, започна Кери.

„Вярвахме в себе си. Показахме много креативни идеи. Знаехме, че не вкарваме достатъчно и се радваме, че променихме нещата сега. Младенов иска да работи по-здраво във всеки мач. Спринтираме и тичаме повече. Имахме повече свежи идеи. Когато смениш треньор, винаги идват нови идеи. Днеска бяхме по-интензивни“.

„4:1 щеше да е много добър резултат. Сега обаче трябва да играем по същия начин и в Хърватия, за да сме сигурни в продължаването си напред“, завърши той.