Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович беше изключително доволен от представянето на своите играчи по време на загбата от Заря Луганск с 0:1. Специалистът обаче остана крайно недоволен от съдийството в двата мача, като изтъкна съдийството като основния фактор за загубата в общия резултат и на двата двубоя. 

"Честито на играчите за добрия мач. Накрая получихме гол, защото останахме само с двама централни защитници, с които се защитавахме. Това се нагалаше, тъй като бяхме с човек по-малко и искахме да пресираме. Още веднъж честито на моите състезатели за играта и за тази в предишните мачове. Съдията реши и двата мача, няма какво повече да кажа. Сами видяхте ситуацията за червения картон и дузпата преди него. Можеше да продължим и с 10 човека", заяви Петрович.

"Вкарах 3-ма свежи играчи и получихме гол. Нещата не могат да станат на сила. Противникът нямаше нито един шанс и накрая вкара гол. Трябваше да направим промяна, в крайна сметка не стана".

"Не само Занев и Малинов са лидери, днес и Жеферсон, Нуно и Раул. Всичко дадоха от себе си. Накрая дори Раул игра като централен нападател. Бяхме страхотни днес, но съдията не ни позволи да продължим напред. Соу няма късмет пред гола".

Ще честитя на играчите и за двата мача. Още веднъж казвам, имаше дузпа преди червения картон. Няма какво още да кажа освен, че момчетата оставиха сърцата си на терена.