Защитникът на ЦСКА Иван Турицов призна класата на Рома след днешния мач между двата отбора, който червените загубиха с 1:5. Въпреки това бранителят е категоричен, че не е очаквал толкова тежко поражение.

“Труден мач, знаехме колко добър е противникът. Не очаквахме така да завърши мачът. Хубаво тръгна, но направихме няколко грешки и такъв противник винаги ги наказва. Чувството да поведем на Рома беше невероятно. Лошото е, че този аванс бе твърде кратък.Рома доста повече владее топката, атакува и не спира", започна защитникът. 

"Добри футболисти от друго ниво. Бяхме ги проучили, знаехме точно какво правят, но така се получи. Ние сме професионалисти, тук сме да покажем най-доброто. Дали сме 22-ма или 18, всеки даде най-доброто от себе си. Физически бях добре, но почувствах лека болка и беше по-добре да изляза”, каза Турицов по повод днешната среща".

“Нека мине мачът с Ботев (Враца), надявам се да победим и след това да мислим следващия съперник в Лигата на конференциите”, допълни българският национал относно следващия сблъсък в Лигата на конференциите, който е домакинство на Бодо/Глимт.