Българският помощник треньор на Рига Веселин Бранимиров изрази съжаление, че тимът му не е реализирал своите положения в мача с ЦСКА. Той обаче е на мнение, че минималната загуба оставя шансовете на Рига за реванша.

"Не успяхме да вкарваме положенията, които имахме. Знаехме, че ще са малко. Бяха две, прекрасна намеса на вратаря Черняускас. Второто полувреме не създадохме нищо съществено, иначе дадохме добър отпор на ЦСКА. Те също не създадоха кой знае какво, стана хубав мач."

"Не можехме да дойдем тук и да започнем да се надиграваме. Преди 7 дни имаше треньорска смяна, нови идеи, които не могат да се реализират веднага."

"Има втори мач и този минимален резултат ни дава шансове за реванша. Със сигурност ще направим всичко възможно отново да затрудним ЦСКА и да се поздравим с успех в мача."

"Има време, всичко е в ръцете на старши треньора, той ще вземе решение какво да напра1вим като работа. Със сигурност ще има някаква изненада. Няма да е това лицето на Рига."

"Това е предимство за нашия отбор, че сме в първенство и играем официални мачове. ЦСКА вече изигра първия си мач, а вторият мач на българските отбори винаги е по-силен в евротурнирите. Нещата вече са изравнени", допълни Бранимиров.