Ръководството на ЦСКА подготвя още една изненада за своите фенове. Двама „червени“ фенове ще могат да пътуват до Базел за гостуването на тима от Борисовата градина по подобие на двамата щастливци, които изгледаха визитата в Дъблин на Сейнт Патрикс.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Дестинацията „Дъблин” ще остане задълго в съзнанието на Ивелина Кьосева и Борислав Медаров. Ако не и завинаги. Преди 10 дни пред хиляди на националния стадион имената им бяха съобщени от диктора като победители в томболата за картодържатели, която дава право на двама от феновете на отбора да пътуват за гостуването на Сейнт Патрикс.

Следват няколко шеметни дни на приготовления, промени на фиксирани вече планове, отменени пътувания, преговори с шефове и извънредни отпуски. Всичко това с една цел – да бъдат близо до ЦСКА. „Струваше си”, категорични са и двамата.

В ирландската столица Борислав и Ивелина получиха възможността да бъдат „част от отбора”. Там те влязоха в „кухнята” на тима, докоснаха се отблизо до емоциите на своите любимци, научиха тактиката в аванс, поговориха с футболисти и ръководство и запечатаха всеки момент – било то дигитално или в сърцето.

Със себе си двамата имаха право да вземат и по един свой близък. Ивелина взе приятел – Цеци, също картодържател, а поради непредвидени обстоятелства в последния момент спътникът на Борислав трябваше да остане в София. Това обаче не отне от изживяването на групата, защото нови приятелства бяха създадени, така както само феноменът футбол може да го направи – за отрицателно време.

По същия начин за тримата отлетя и времето в Дъблин, а приключението единодушно описват като „незабравимо” и пожелават на всеки да успее да се докосне до магията на ЦСКА от друг ъгъл – зад кулисите, където преструвки няма.

Ако и ти си картодържател, също имаш шанс да бъдеш част от отбора, този път за гостуването на Базел. Следващите двама късметлии, които ще прекарат два дни с тима, ще бъдат съобщени по време на полувремето на мача с швейцарския отбор на 18.08. в София.