Възстановеният от контузия нападател Кирил Десподов по всяка вероятност ще предизвика промяна в тактиката на новия старши треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Няма да е учудващо, ако сърбинът пусне именно Десподов на върха на атаката, нещо което му се е случвало няколко пъти през миналия сезон под ръководството на Стамен Белчев.

По този начин Ел Маестро ще може отново да използва пълноценно качествата на Тиаго Родригес в средата на терена - нещо, което бе очевидно като липса в първия двубой срещу латвийците от Рига миналата седмица.

Въпреки че стана автор на победния гол, Тиаго се чувстваше доста непривично на върха на атаката, а още повече се усещаше липсата му в халфовата линия.

Все пак окончателното решение за подобна рокада наставника ще вземе едва след днешната тренировка на стадион "Сконто", насрочена за 19.00 часа. Тя ще бъде открита за медиите едва в първите 15 минути, което означава, че последните изпробвани тактически схеми ще останат скрити.

Мачът между ФК Рига и ЦСКА е утре от 19.30. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT. Онлайн-излъчването му ще е на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA.

Ники Александров, специален пратеник на Gong.bg в Рига