Ирландският халф на ЦСКА Греъм Кери говори след мача с Клуж, завършил 0:0. Бързоногият футболист призна, че липсата на качество пред гола е пропилял шанса на „червените” да вземат трите точки при визитата си в Напока.

„Имахме няколко шанса. През първото полувреме беше по-трудно за нас, но доминирахме през мача и натрупахме самочувствие в хода му. Можехме да вкара гол, но за съжаление не успяхме. Мисля, че нямахме завършващата точност в полето им. Тази прецизност, която да ни донесе гола. Трябва да гледаме напред и да работим в тази посока”, каза Кери.

„Чувстваме се приятно и се забавляваме при новия треньор. Промениха се някои неща, вдигнахме скоростта. Именно тези са основните елементи, които подобрихме и дано да вкарваме голове. Дойдохме, за да победим. Не бяхме късметлии в определени ситуации. Ако не се възползваме от шансовете си, няма как да спечелим”, завърши Кери.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.