Футболистът на Клуж Чиприан Деак направи впечатление в двубоя срещу ЦСКА, след като асистира за първия гол, а след това се разписа и от дузпа за крайното 2:0. След двубоя обаче привлече още повече вниманието и то с изказване. Въпреки добрите си показатели след двубоя той обяви, че в последните два месеца не е играл нищо.

100 снимки

"Честно да ви кажа, аз съм най-големият си самокритик. Два месеца не съм играл нищо, не знам какво ми се случва. Голям реалист съм. Това не е моята игра, не съм доволен от себе си, искам още. Може да съм достатъчно възрастен, но не искам да вярвам, че това може да ме спре да се подобрявам. Опитвам се да се подготвя много повече от младите, защото възрастта не прощава на никого, но се надявам да се възстановя. за мачовете на националния отбор ", каза 34-годишният Деак.

Бившият румънски играч Или Думитреску беше толкова впечатлен от думите на Деак, че заяви: "След такъв мач да излезеш и да кажеш, че не си доволен ... Браво, това ще остане изказването на годината в румънския футбол", каза анализаторът на Digi Sport.