ЦСКА ще играе с първия отбор на Люпко Петрович - Осиек, ако преди това отстрани черногорския ОФК Титоград. Тегленият днес жребий за втория квалификационен кръг в Лига Европа дава възможност на Люпко Петрович да се върне в Осиек, където преминава по-голямата част от футболната му кариера. 

72-годишният специалист, който в момента е част от треньорския щаб на ЦСКА, има над 300 мача за Осиек като футболист в периода 1967-79 година. 

Треньорската си кариера Петрович започва в юношеските формации на Осиек, а по-късно е старши треньор на представителния отбор в продължение на три години - 1984-87.

ФК Осиек е създаден през 1947 година. Клубните цветове са бяло и синьо. Клубът играе домакинските си мачове на Градския стадион, който е с капацитет от 22 500 седящи места. 

Единствения по-значим трофей на НК Осиек е купата на Хърватия, спечелена през 1999 година. През изминалия сезон Осиек завърши трети в хърватското първенство.

Пътят на ЦСКА в Лига Европа започва срещу черногорския Титоград, а ако успее да го отстрани, мачовете с Осиек са на 25 юли и 1 август, като "червените" ще домакинстват в първия мач./БТА