Тази вечер от 19,30 часа българско време ЦСКА излиза на стадион "Паркен" в среща реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Копенхаген.

След 2:1 за датчаните в София, сега реалистичните очаквания са това да бъде последният мач за сезона в Европа на "червените", но футболисти и треньорски щаб изобщо не са развели бялото знаме предварително, напротив.

На заминаване Нестор Ел Маестро и неговите възпитаници заявиха уверено, че техните шансове за продължаване напред остават. На "Българска армия" ЦСКА демонстрира, че може да играе равностойно на Копенхаген, но сега ще трябва да го направи и на негостоприемния "Паркен" като освен това да търси и победа с голове.

За Ел Маестро има няколко добри новини преди двубоя. След наказания от по три мача в състава се завръщат Николай Бодуров и Кристиян Малинов. Станислав Манолев и Едвин Джеси пък са възстановени и най-вероятно ще започнат като титуляри. Наказан е Божидар Чорбаджийски, който бе изгонен в първия двубой.

Копенхаген пък ще трябва да се справя без основния си халф Расмус Фалк, който бе сред най-добрите в София. Той е контузен и не попадна в групата.

Треньорът на съперника Стале Солбакен говори в пресконференцията си преди двубоя за следващия съперник - италианският Аталанта. Дали обаче сметките му няма да излязат криви? Това ще разберем от 19,30 часа, а двубоят можете да следите минута по минута в GONG.BG!