Наставникът на ЦСКА Саша Илич не се притеснява за поста си въпреки загубата от Сейнт Патрикс с 0:1, призна самият той на пресконференцията си след първия мач от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

„Всеки треньор по света все някога напуска своя отбор. Не се страхува дали ще бъде освободен, продължавам да работя със своя щаб“, каза Илич и все пак изрази увереност за реванша в Дъблин:

Emona Tsoncheva / LAP.bg
100 снимки

„Имаме нужното самочувствие и силите да отстраним Сейнт Патрикс, но трябва да използваме тези седем дни, за да коригираме грешките и да можем да ги елиминираме. Ще ни бъде трудно, тъй като ирландците играят силно на свой терен, но аз се надявам на най-доброто“.

Треньорът на „червените“ призна, че Иван Турицов, който пропусна първата среща в София заради травма в адукторите, остава под въпрос за гостуването в Дъблин.

Антон Узунов
21 снимки

„Турицов е контузен и не мога да гарантирам, че ще играе в реванша. Относно грешката на Дончев – случват се такива неща при младите футболисти. Трябва да го подкрепим, защото той трябва да се научи от тази ситуация, да си извади поуките от нея и да стане по-добър“, каза Илич.