Макар че вече се писа, че Стойчо Младенов стяга селекция за ЦСКА, всъщност треньорът на „червените“ изобщо не работи по този въпрос. Към днешна дата Екзекутора на Ливърпул и неговият щаб са се съсредоточили изцяло върху работата си с настоящите футболисти и имат ясна цел – да ги вкарат във форма след ужасяващата лятна подготовка. За това, че нови няма да има скоро, загатна и самият Стойчо преди реванша с Лиепая.

„Стига сме правили селекции, най-важното е да направим отбор“, лаконичен бе любимецът на Сектор „Г“.

42 снимки

На „Армията“ през този трансферен прозорец вече бяха взети четирима нови – Жуниор Нзила-Гома, Йоан Баи, Хамза Чатакович и Яник-Сони Вилдсхют. След изтекъл наем пък се върнаха Ахмед Ахмедов и Валентин Антов. Тръгнаха си шест човека – Енрике Рафаел, Петър Занев, Адалберто Пеняранда, Жюл Кейта, Джером Синклер и Тиаго Родригес.

Нови в ЦСКА ще бъдат привлечени само при отстраняване на Осиек и в зависимост от съперника в плейофите на Лигата на конференциите, пише „Мач Телеграф“.

Настоящият тим на „червените“ може и да не впечатлява с представянето си от началото на сезона, но не трябва да се забравя, че все още контузени са Мено Кох, Тибо Вион и Федерико Варела, с които отборът ще има съвсем друг облик.