Голмайсторът на ЦСКА - Али Соу демонстрира, че критиките не могат да го съборят по никакъв начин, след като като публикува текст с мъдри мисли в "Инстаграм" преди поредния европейски сблъсък на "червените". Тази вечер столичният гранд гостува на ЧФР Клуж.

"Бъди прекален оптимист, за да не се плашиш. Твърде позитивен, за да се съмняваш, и прекалено отдаден, за да бъдеш победен. Спри да се самонаказваш, ти се развиваш - малко по малко ще стигнеш, не наведнъж, фокусирай се върху това, с което си благословен, а не с това, което не си.

"Съсредоточи се върху силните си страни, а не слабостите. Отпусни се и очаквай живота, не насилвай нещата. Не позволявай на обстоятелствата да те свалят на земята. Без значение срещу какво се изправиш, преодолей го и продължавай напред. Вярвай в себе си, справяй се с предизвикателствата, погледни дълбоко в себе си и преодолей страховете си. Просто трябва да продължиш напред".

"Пътешествието продължава, само ЦСКА! Гладни сме".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.